perjantai 6. tammikuuta 2017

Vieras Suomesta

Viimeinen lomaviikko meni mukavast, ystäväni Essi kävi meillä kylässä. Ennen kuin haettiin se lentokentältä köytiin nauttimassa talvisesta Münchenistä kahdestaan. Kierreltiin Englischer Garten läpi ja käytiin Vapianossa syömässä (ja lämmittelemässä). Tämän jälkeen shoppailtiin ostoslistalla olevat kengät miekkoselle, sekä hänelle laskettelukypärä, jolle tulikin jo heti tänään läyttöä. (Aiemmin on menty vanhalla kaverin skeittikypärällä, mikä oli varmaan tosi turvallinen)

Essin kanssa kierrettiin Nürnbergin nähtävyyksiä, shoppailtiin ja syötiin perinneruokia. Tehtiin kavereiden kanssa Racletteja ja käytiin paikallisessa sporttibaarissa, jossa DJ soitti toivebiisejä ja muutamat suomalaisetkin se löysi. Tipattiin poikaa hyvin kun ei ne aina soita suomalaisia biisejä vaikka kuinka toivoo.
Käväistiin myös urheiluliikkeiden outleteissä, jossa allekirjottaneella aina kuluu seteli jos toinenkin.. Onneksi oli pankkikortti mukana, heheh..
Pyörittiin kaupungin metsässä ja rapsuteltiin villisikoja, sen jälkeen liikennemuseoon lämmittelemään. Tosiaan tänään ei paettu kylmää ilmaa vaan ajettiin Spitzingseelle lautailemaan, ennen kuin Essi kuljetettiin kentälle. Pakkassää ja aurinko helli, kyllä varmasti nukuttaa meitä kaikkia hyvin tänä yönä!

Meillä on vielä kaksi päivää lomaa jäljellä, otetaan ilo irti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti